Gezichtsbehandelingen

Hieronder een overzicht van de gezichtsbehandelingen.

 Vraag vrijblijvend om advies!


Mini Behandeling

45 min | € 40,00

Een verzorgende behandeling. De huid krijgt een zachte reiniging met een scrub om zo dode huidcellen te verwijderen en de huid weer die natuurlijke glans te geven. Tijdens de huidanalyse kijk ik aandachtig wat jouw huid op dat moment nodig heeft en daar pas ik de behandeling op aan. Onzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen bijgewerkt. Een herstellend en kalmerend masker. De behandeling wordt afgesloten met een dag of nachtverzorging.


Basis Behandeling

60 min | € 50,00

Een reinigende en verzorgende behandeling. In deze behandeling geef ik je huid een extra boost met een milde fruitzuur of enzyme peeling voor een duidelijk zuivere en zichtbaar gladdere huid. Tijdens de huidanalyse kijk ik aandachtig wat jouw huid op dat moment nodig heeft en daar pas ik de behandeling op aan. Onzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen bijgewerkt. Hierna breng ik een ampul met hoge concentraties werkstoffen en vitaminen aan om de huid weer in topconditie te krijgen gevolgd door een herstellend en reinigend masker. De behandeling wordt afgesloten met een dag of nachtverzorging.


Deluxe Behandeling

90 min | € 64,00

Een totale behandeling. Reiniging, verzorging en ontspanning. In deze behandeling geef ik je huid een extra boost met een milde fruitzuur of enzyme peeling voor een duidelijk zuivere en zichtbaar gladdere huid. Onzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen bijgewerkt. Hierna breng ik een ampul met hoge concentraties werkstoffen en vitaminen aan om de huid weer in topconditie te krijgen. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende massage van gezicht, nek, schouders en decolleté. Een herstellend en kalmerend masker aangepast op wat de huid nodig heeft. Dag of nachtverzorging indien gewenst lichte dag make-up.


Deluxe Plus Behandeling

90 min | € 75,00

Een totale behandeling. Reiniging, verzorging en ontspanning. In deze behandeling geef ik je huid een extra boost met een milde fruitzuur of enzyme peeling voor een duidelijk zuivere en zichtbaar gladdere huid. Onzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen bijgewerkt. Hierna breng ik een ampul met hoge concentraties werkstoffen en vitaminen aan om de huid weer in topconditie te krijgen. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende massage van gezicht, nek, schouders en decolleté. Een boostgevende modelage of collageenvliesmasker aangepast op wat de huid nodig heeft. Dag of nachtverzorging indien gewenst lichte dag make-up.


Seizoensbehandeling

95 min | € 82,00

Elk seizoen is er een speciale behandeling met een bepaald thema.


Fruitzuurbehandeling (AHA Peeling Janssen Cosm)

60 min | € 59,00

Fruitzuur is een geweldige manier om je huid weer die gladde en frisse uitstraling terug te geven! Glycolzuur heeft een positieve werking op pigment, huidveroudering, acne, littekens, grove poriën en een droge huid. Het maakt je huid gladder, zachter, lijntjes verfijnen en oneffenheden verminderen, je huid krijgt direct meer glans.


Tienerbehandeling

45 min | € 35,00

Speciaal voor de Tieners van 12 t/m 18 jaar is er een betaalbare en een effectieve tienerbehandeling samengesteld. De behandeling is een reiniging die er voor zorgt dat de huid er weer goed uit gaat zien. Cosmetica + Huidanalyse, reiniging, milde fruitzuur peeling, verwijderen van onzuiverheden, masker, afsluitende verzorging.


Lash Volume Lifting

Exclusief verwen – 60 min | € 49,95
Inclusief verwen – 75 min | € 59,95

Lash Volume Lifting, kortweg LVL, is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. L’Avely’s Volume Lash past deze wimperbehandeling toe om uw natuurlijke wimpers te liften. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent-behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt. Ik maak namelijk gebruik van siliconenpads, waarmee ik de wimpers vanaf de wortel lift. De vorm blijft minimaal vijf tot acht weken behouden.


Perfect Eyebrows Treatment

45 min | € 27,50

Behandeling voor jouw ‘perfecte volle wenkbrauwen’. Scrubben wenkbrauwen, verven (Henna), Shapen.


Diverse Korte Behandelingen

Epileren/Waxen Wenkbrauwen – € 12,50
Wimper of wenkbrauw verven – € 10,00
Wimper & wenkbrauw verven – € 19,50
Waxen bovenlip of kin – € 9,50
Waxen bovenlip & kin – € 18,00
Ampul extra – € 5,00
Speciaal Modelage/Collageenvliesmasker – € 15,00
Make-up dag of avond – € 25,00
Make-up advies (90 min) – € 40,00
Feestkapsel – € 20,00


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien