Jouw huid, jouw behandeling

Met een behandeling om de 4 tot 8 weken houd je de huid actief en verzorgd. Onze huid vernieuwd zich elke 28 dagen, waardoor een gezichtsbehandeling elke 4-8 weken het beste resultaat levert. 
 
Voor de eerste keer bij Salon Amber Morsch?
Voorafgaand aan de afspraak vindt in dat geval een intakegesprek plaats. Hiervoor wordt eenmalig 15 minuten extra tijd ingepland. Hier zijn geen kosten aan verbonden. 
 
Behandelingen op maat.
Omdat elke huid uniek is en zijn eigen persoonlijke behoefte heeft, stel ik een op maat gemaakte behandeling samen speciaal voor jouw huid. Daarbij houd ik rekening mee met jouw wensen. Wil je een anti-age behandeling, een reinigende/acne behandeling of juiste een ontspannende behandeling? Alles is mogelijk. 
 

 Vraag vrijblijvend om advies!

 

Mini Facial

45 min | € 45,00
 

Een verzorgende behandeling. De huid krijgt een zachte reiniging met een scrub om zo dode huidcellen te verwijderen en de huid weer die natuurlijke glans te geven. Tijdens de huidanalyse kijk ik aandachtig wat jouw huid op dat moment nodig heeft en daar pas ik de behandeling op aan. Onzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen bijgewerkt. Een herstellend en kalmerend masker. De behandeling wordt afgesloten met een dag of nachtverzorging.


Signature Facial

60 min | € 65,00
 

Bij deze behandeling worden de producten die ik gebruik, afgestemd op je huid en je wensen. De behandeling bestaat uit een reiniging, een oppervlakkige exfoliatie en aanwezige onzuiverheden worden verwijderd. Hierna zal de huid gekalmeerd en hersteld worden met een masker en een massage. Aan het eind sluit ik altijd af met een fijne dag- of nachtverzorging en eventueel wat medische foundation om rode vlekjes te camoufleren.


Glow Facial

45 min | € 69,00
 

Wat doet het? Hydrateren, verzorgen en het geven van de MAXIMALE glow! Met een stukje ontspanning om even te ontsnappen aan het dagelijks leven. Wat wordt er gedaan? Reiniging, exfoliant, bindweefselmassage, intense hydrating sheet masker en dagverzorging.


Signature Facial + bindweefsel

65 min | € 79,00
 

Bij de Signature Facial plus bindweefsel behandeling gaan we een stapje verder dan bij de Signature facial. Ook hier wordt je huid gereinigd, geëxfolieerd en worden onzuiverheden verwijderd. Maar daarna volgt een bindweefselmassage. Dat is een intensieve massage-techniek om de huid wakker te schudden en de doorbloeding te stimuleren. Natuurlijk krijg je tijdens het masker een ontspannende massage!


Teen Acne Facial

45 min | € 45,00
 

Speciaal voor de Tieners van 12 t/m 18 jaar is er een betaalbare en een effectieve tienerbehandeling samengesteld. De behandeling is een reiniging die er voor zorgt dat de huid er weer goed uit gaat zien. Cosmetica + Huidanalyse, reiniging, milde salicylzuur peeling, verwijderen van onzuiverheden, masker, afsluitende verzorging.


IMAGE SKINCARE PEELINGS

BIJ EEN IMAGE SKINCARE PEELING GAAT HET OM HUIDVERBETERING. DIT REALISEREN WE DOOR OP EEN GECONTROLEERDE MANIER EEN DUN LAAGJE HUID TE VERWIJDEREN. HIERDOOR WORDEN ONEFFENHEDEN IN DE HUID VERWIJDERD. FIJNE RIMPELS, ACNÉ OF LITTEKENS WORDEN MINDER ZICHTBAAR OF VERDWIJNEN. DE WERKZAME STOFFEN IN DE PEELING WERKEN OOK STIMULEREND VOOR DE CELLAGEN IN DE DIEPERE HUID WAARDOOR DE HUID MINDER SNEL VEROUDERT. 
 

The Ormedic Lift

60 min | € 75,00
 

Deze peel is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid terug in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de aanwezige stamcellen van de huid weer opgeladen die verantwoordelijk zijn voor een jonge stralende en gezonde huid. Indicaties: huid in hormonale disbalans, inflammatoire huidproblemen,gedehydrateerde huid of zwangere vrouwen. Resultaat: De ORMEDIC lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. De huid is gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.


The Signature Facelift

60 min | € 75,00
 

Basis van Vitamine C, hyaluronzuur en fruit enzymen die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en herstel voor de natuurlijk balans van de huid. Door de centella stamcel technologie wordt de huid direct verstevigd, geremodelleerd, geëgaliseerd en werkt ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. Tevens wordt de huid sterk gehydrateerd, gekalmeerd en verstevigd. Direct zichtbaar resultaat na 1 behandeling. Indicaties: gedehydrateerde huid, geïrriteerde droge huid, couperose rosacea, lichte vormen van acne of lichte vormen van pigmentatie. Resultaat: Deze SIGNATURE facelift vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De hele huid is geëgaliseerd, versterkt en heeft een prachtige ‘glow’.


The Signature Facelift inclusief bindweefselmassage

75 min | € 90,00
 

Naast the bovenstaande signature facelift krijg je bij deze behandeling een bindweefselmassage voor een extra liftende boost met een mooie glow.


Lightening Lift/Lightening Lift Forte

60 min | € 78,50 (inclusief Post-Treatment Kit)
 

Door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van pigment of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. Door de aloë vera basis wordt de huid gekalmeerd, verzacht en creëert deze LIGHTENING LIFT behandeling een egale huidskleur. Indicaties: pigmentvlekken, zonschade, melasma, vale huidskleur, inflammatoire huidproblemen. Resultaat: De LIGHTENING LIFT behandeling resulteert in zichtbare vermindering van donkere verkleuringen van de huid. Roodheid neemt af en de huid is gehydrateerd.


Wrinkle Lift/Wrinkle Lift Forte

60 min | € 78,50 (inclusief Post-Treatment Kit)
 

Een basis van Aloë vera met 45% glycolzuur zorgt voor een intensieve peel, waarbij de volledige huid wordt geëxfolieerd, waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd. Indicaties: pigmentvlekken, littekens, restacne, rimpels, zonschade of vale huidskleur. Buddleja Davidii Stems GTM gaat het verouderen van de huid tegen door de huid te beschermen tegen UV beschadiging en voorkomt oneffenheden na ontstekingsreacties. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype. Resultaat: De WRINKLE LIFT (FORTE) staat voor een gladde, strakke en egale huid. Vermindert direct een vale huidskleur.


Acne Lift

60 min | € 78,50 (inclusief Post-Treatment Kit)
 

De peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling. Indicaties: Acne, Vette huid, Verwijde poriën, Huid in totale disbalans. Resultaat: De ACNE LIFT huid garandeert een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen waardoor nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan. NB. Het beste resultaat wordt bereikt in een kuurbehandelingen.


Peelings zijn inclusief reiningen van de huid.

 

Extra’s

Boek jij een kleine korte beauty behandeling bij je facial? Dan krijg je daar 30% korting op. 
 

Lash Volume Lifting

Exclusief verven – 60 min | € 49,95
Inclusief verven – 75 min | € 59,95
 

Lash Volume Lifting, kortweg LVL, is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. L’Avely’s Volume Lash past deze wimperbehandeling toe om uw natuurlijke wimpers te liften. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent-behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt. Ik maak namelijk gebruik van siliconenpads, waarmee ik de wimpers vanaf de wortel lift. De vorm blijft minimaal vijf tot acht weken behouden.


Perfect Eyebrows Treatment

45 min | € 27,50

Behandeling voor jouw ‘perfecte volle wenkbrauwen’. Scrubben wenkbrauwen, verven (Henna), Shapen.


Korte Beauty Behandelingen

Epileren Wenkbrauwen – € 12,50
Waxen Wenkbrauwen – € 15,00
Wimper of wenkbrauw verven – € 12,50
Wimper & wenkbrauw verven – € 25,00
Wimper & wenkbrauw verven + waxen/epileren- € 35,00
Epileren of waxen & verven wenkbrauwen – € 25,00
Waxen bovenlip of kin – € 10,00
Waxen bovenlip & kin – € 15,00
Waxen gelaat – € 20,00
Ampul extra – € 5,00
Speciaal Modelage/Collageenvliesmasker – € 15,00
Make-up dag of avond – € 35,00
Make-up advies (90 min) – € 40,00
Feestkapsel – € 35,00